Project omschrijving

Windhorst Transport B.V.

Warehousing

Bij Windhorst Transport B.V. is warehousing gespecialiseerd in de opslag van foodproducts en daarbij behorende VAL-activiteiten zoals nastickeren en ompakken. Windhorst Transport B.V. is BRC gecertificeerd, de hoogste norm certificering voor voedselveiligheid. Naast de opslag van foodproducts, doet Windhorst Transport B.V. op externe locaties ook de opslag van verpakking- en productiematerialen.

Transport

Onze transportafdeling is, net als het warehouse, gespecialiseerd in de distributie van food products. Naast deze specialisatie doen wij ook het transport van algemene handelsgoederen. Voor al onze transportdiensten geldt dat wij ons focussen op het vervoer van groupagezendingen en compleetladingen in de Benelux en het Ruhrgebied.

Ferry

Windhorst Ferry BV is gespecialiseerd in het vervoer naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Dit betreft zowel groupagezendingen en compleetladingen. Onze focus ligt hierbij op bloembollen, boomkwekerijproducten en algemene handelsgoederen.

Expeditie

Als allround logistieke dienstverlener verzorgt Windhorst Transport voor iedereen het internationale vervoer van goederen. In samenwerking met deskundige partners met kennis van de soms complexe en ondoorzichtige transportmarkt bieden wij oplossingen op maat middels de inzet van meerdere vervoersmodaliteiten.

Windhorst werkt voor

MKB bedrijven die opzoek zijn naar een flexibele all-in logistiek dienstverlener, met de focus op een langdurige samenwerking.

Kies voor Windhorst

Wij focussen ons op waar we goed in zijn: logistieke dienstverlening welke meerwaarde creëert voor onze klanten en hun klanten.

Windhorst heeft de flexibiliteit en betrouwbaarheid die afnemers mogen verwachten van hun dienstverlener. Wij denken mee in oplossingen en verbeteringen. Vertrouwen, kennis en service zijn hierbij onze fundamenten voor een langdurige samenwerking.

Hoe kunt u ons kennen?

Via mond-op-mond reclame door bestaande klanten. Tevens bezoeken wij relaties en denken wij mee over logistieke problemen/knelpunten en dragen hiervoor oplossingen aan.

Wij werken o.a. voor:

Menken Orlando B.V., Avery Dennison, Foodlink, De Kuil Hedging, De Ree Holland B.V.

Toekomst

Windhorst verwacht dat logistiek in de toekomst voornamelijk gaat om flexibiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Onder andere door keurmerken, slimme IT-oplossingen en duurzame investeringen is Windhorst hier vooruitstrevend in.