Project omschrijving

Gebr. Hoogendoorn Verhuizingen en transporten

Hoogendoorn Verhuizingen is een familiebedrijf met meer dan 95 jaar ervaring in particuliere verhuizingen en transport. Daarnaast hebben we ons de laatste 20 jaar gespecialiseerd in opslag van meubelen in kisten en containers.

Gebr. Hoogendoorn werkt voor

Particulieren en bedrijven en instellingen. Die klanten maken gebruik van onze verhuisdiensten voor zowel grote als kleine verhuizingen van en naar alle provincies in Nederland, of in Europa. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in opslag van meubelen in kisten en containers, en het vervoer van bijv. gas-cilinders.

Kies voor Hoogendoorn

We zijn een familiebedrijf, waarbij persoonlijke aandacht bij ons erg belangrijk is. Ook is onze servicegraad hoog, staat de kwaliteit voorop en hebt u te maken met een flexibele organisatie met korte lijnen. We hebben ruim 95 jaar ervaring in verhuizingen en 20 jaar ervaring in de opslag van meubelen in kisten en containers.

Er opereren dagelijks twee tot drie verhuisploegen, die de particuliere en bedrijfsverhuizingen nationaal en internationaal uitvoeren.
Elk verhuisteam heeft een voorman die voornamelijk in contact staat met de klant tijdens de verhuizing. Tevens zijn er dagelijks vijf trekker-oplegger combinaties onderweg om voor diverse klanten gas-cilinders naar zowel binnen- als buitenland te vervoeren.

Hoe kunt u ons kennen?

Via mond-op-mond reclame door bestaande klanten.