Project omschrijving

Bentvelzen

Wij zijn al ruim 50 jaar een flexibele en betrouwbare transportonderneming met persoonlijke service. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in geconditioneerd transport over de weg.
Ons streven is een lange termijn relatie te hebben met onze opdrachtgevers omdat, volgens onze visie, dit tot meer succes leidt.

Kies voor Bentvelzen

Door onze persoonlijke betrokkenheid als familiebedrijf gaan wij voor de lange termijn relatie en staat een flexibele en klantgerichte instelling hoog in ons vaandel.

U kunt ons kennen van

Via netwerken en mond-tot-mond reclame.

Wij werken o.a. voor:

Detailresult Logistiek BV, Dachser, Ziegler

Toekomst

Wij zijn al jaren bezig met duurzaam ondernemen en daardoor voldoen al onze auto’s en opleggers aan de nieuwste milieu eisen. Wij proberen via sponsoring weer wat terug te doen voor de samenleving in onze vestigingsplaats Alphen aan den Rijn en dat doen wij o.a. voor de Wielerronde, Zomerspektakel, Culinair Alphen, Obstakel Run, Samenloop voor Hoop, Insporthelden, Theater Castellum en de voetbalvereniging ARC

Belangrijke zaken

Wij hebben er als onderneming totaal geen problemen mee om bij onze opdrachtgevers waar wij dedicated voor rijden dat deze voertuigen dan volledig in de huisstijl van de opdrachtgever rijden.