Project omschrijving

Alpherium

Alpherium is een containeroverslagterminal voor de binnenvaart, gesitueerd op de kruising Gouwe/N11. We bedienen onze klanten 24/7 en onze ddoelstelling is zoveel mogelijk containers van de weg af te halen en de import- en exportstromen van diverse klanten op efficiënte manier te combineren.

Kies voor Alpherium

Ons bedrijf onderscheidt zich doordat we in de regio de enige overslagterminal zijn. Daarnaast bieden we de klant een ontzorging van de logistiek en mogelijkheid tot het houden van voorraad dicht bij de deur. We zijn een stabiel bedrijf om zaken mee te doen en helpen u graag om te zoeken naar nieuwe logistieke oplossingen. We zijn een dochter van Van Uden/Nedcargo en bieden als zodanig ook opslag – en distributiemogelijkheden.

Hoe kunt u ons kennen?

Alpherium is te vinden via routeplanners zoals www.inlandlinks.nl en de Blue road map. Verder benaderen we bedrijven actief om te kijken of we een passende logistieke oplossing kunnen bieden.

Wij werken o.a. voor:

Heineken, Zeeman, Intertoys, Houtwerf, Menken Orlando, Wed De Bruyn, EMR

Toekomst

Hoe ziet u de toekomst voor uw bedrijf en branche? Denkt u daarbij aan duurzaamheid, MVO, etc.
De visie voor Alpherium is om in 2020 klimaatneutraal onze werkzaamheden uit te voeren. We participeren in Groene Cirkels en zijn via het moederbedrijf deelnemer aan Lean and Green.
We stimuleren het vervoer van containers via de binnenvaart en adviseren onze klanten waar mogelijk over duurzame logistieke oplossingen.

Goed om te weten:

Projectlading in overleg mogelijk.