Beschrijving

Rodenburg Transport B.V.

Rodenburg transport levert 2 verschillende soorten dienstverlening. Enerzijds transporteert Rodenburg voertuigen door Europa. Dit betreft het vervoer van caravans, campers, auto’s, busjes, trucks, landbouwtractoren en landbouwmachines. Er wordt voornamelijk gewerkt voor fabrikanten van deze producten, maar ook importeurs, dealers en handelaren behoren tot de klantenkring.

Anderzijds ledigt Rodenburg boven- en ondergrondse containers met kraanauto’s. Het betreft de containers waar burgers hun papier, plastic, restafval of kleding in weggooien.  Rodenburg werkt voor gemeenten, charitatieve instellingen en afvalinzamelaars.

Kies voor Rodenburg Transport

Rodenburg transport denkt mee met zijn klanten. De wensen van de klant worden vertaald naar een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Er wordt gewerkt met net materiaal en correcte (Nederlandse) chauffeurs. Rodenburg gaat voor een langdurige relatie met zijn klanten. Dit blijkt ook uit het grote aantal klanten wat al jarenlang met Rodenburg werkt.

Hoe kunt u ons kennen?

Wij krijgen nieuwe relaties door onze website, maar het grootste gedeelte van nieuwe relaties kent ons door mond-tot-mond reclame.

Wij werken o.a. voor:

Scania, Hymer, Trigano, Fendt

Toekomst

Rodenburg transport ziet de toekomst positief in. Het is een gevestigde naam in de branche en de langdurige relaties met klanten geven vertrouwen voor de toekomst. De recente investeringen in het wagenpark zijn een bewijs van dit vertrouwen. Ook op het gebied van MVO investeert rodenburg. Er zijn zonnepanelen geplaatst waardoor Rodenburg het volledige stroomverbruik zelf kan opwekken.